Kulturhistorisk padletur med guide

Bli med på kajakkpadling i historiske omgivelser ved Norges Fiskerimuseum og Sandviksboder Kystkultursenter i høst.

Få en introduksjon til kajakkpadling i havneområdet ved Sandviksboder Kystkultursenter. Blant sjøboder og veteranbåter får du komme tettere på historien ved å se og høre om sjøbodene, tørrfiskhandelen, veteranbåtene og sammenhengen mellom disse. Vi bruker stabile og brede kajakker, og selvsagt redningsvester.

Priser
Guidet kajakkpadling (1 time) koster kr 300 per person. Padleturen kan forhåndsbestilles, og gjennomføres med værforbehold, aldersgrense 13 år, maks fire personer per gruppe, min. to personer.

Den aktivitetsbaserte formidlingen til Norges Fiskerimuseum er en forsmak på våre nye, spennende utstillinger som åpner i mai 2015.

Kontakt Museum Vest Norges Fiskerimuseum,
tlf 55 69 96 00, aktiv@museumvest.no