Lansering av Bergen Båtdelering

Er du interessert i tradisjonelle båter? Trebåter som robåter og snekker, en smak av slik det var før i tiden?

Fotograf - Ingvild Festervoll Melien

Bergen Båtdelering er et nytt tiltak fra Sandviken Kystlag, som har som mål å bevare slike båter ved å dele ansvaret i en delering, og dermed gjøre dem tilgjengelig for flere. Dette er et samarbeid med Norges Fiskerimuseum. Deleringen skal bli en sosial møteplass i tillegg til å ivareta og bruke tradisjonelle fartøy. Vil du ha en smakebit?

Kom på lanseringen av Bergen Båtdelering på Kystkultursenteret i Bergen. Vi holder et gratis arrangement for hele familien onsdag 16. mars. Fra kl. 17-18 blir det gratis lån av robåter og kajakker i havnen, så store og små kan få prøve seg på båtlivet. Kl. 1830 blir det presentasjon av Båtdeleringen og kafé i Sandviksboder 16, 3.etg.
Velkommen!