Julemarked og juleverksted på Norges Fiskerimuseum!

Velkommen til årets hyggeligste julemarked lørdag 1. og søndag 2.desember (11-16) på Norges Fiskerimuseum!

Tradisjonen tro lover vi god julestemning i våre historiske sjøboder ved Sandvikstorget. Vi holder åpent fra 11-16, og inngangen er GRATIS!

Vi får besøk av flotte utstillere, som selger alt fra kunsthåndverk, tradisjonelt håndarbeid, trearbeid, lokalproduserte naturprodukter, spiselige julegaver og mye mer. Det spilles selvsagt julemusikk, og barna får være kreative i juleverkstedet. Vår kafé Bod 24 Sandviken holder åpent, og serverer deilig julegrøt.

Museets utstillinger er åpne hele dagen, så om det behøves en liten pause fra julestemningen, kan man dykke ned i spennende historier og utstillinger!

Følg vårt Facebookarrangement for jevnlige oppdateringer!