Museumskaffen - tirsdager på Norges Fiskerimuseum

Hvilke hendelser har formet fiskerinasjonen Norge? Hva gjør Sandviksbodene så spesielle? Og hva er det unike med Norges utnyttelse av havressursene?

Hver tirsdag fremover i høst inviterer vi til Museumskaffen på Norges Fiskerimuseum!

Museumskaffen består av et utvalg spennende 20-minutters omvisninger i utstillingene på Norges Fiskerimuseum. Inkludert er en rykende varm kopp kaffe hos vår nabo, kafé BOD 24 Sandviken etter omvisningen. Om du ønsker, kan du bli sittende og unne deg en velsmakende høstlunsj på BOD 24. Eller kanskje vil du bruke billetten til å bli enda bedre kjent med museets utstillinger?

Program og temaer for Museumskaffen

23.10 - "Hendelser som har formet fiskerinasjonen Norge"

30.10 - "Hvorfor gir havet rundt Norge grunnlag for et rikt fiske?"

06.11 - "Silda som har kommet og gått!"

13.11 - "Selfangst - næringen som forsvant"

20.11 - "Hvalfangsten i Norge"

27.11 - "Fiskeriene før og i dag"

04.12 - "Hva gjør Sandviksbodene så spesielle?"

11.12 - "Norskehavet – verdens mest studerte hav. Norsk havforskning gjennom tidene"

Når: Hver tirsdag fra 23.oktober – 11.desember, fra kl.12:00

Hvor: Oppmøte i Norges Fiskerimuseums resepsjon

Hva: 20 minutter omvising i en utstilling, og en kopp kaffe i BOD 24 Sandviken inkludert

Pris: Museumskaffen er inkludert i ordinær inngangsbillett (kr 90), og kjøpes i resepsjonen. Kjøp gjerne et årskort (250 kr), som også kan benyttes på Museumskaffen.

Frister dette? Trykk gjerne deltar på Facebookarrangementet for jevnlige oppdateringer.

Gode historier og god kaffe - vi ønsker deg hjertelig velkommen!