Har du hørt historien om de tre små fisk, to plastposer og en hval?

Krabben Oluf bor på museet vårt og har noe viktig å fortelle...

I utstillingen "Verden under vann" får barna oppleve lyder, lys, farger og forskjellige skapninger som lever i havet. Vi samtaler om kjente og ukjente havdyr og havplanter, mens hvalen svømmer rundt og titter på oss, torsken lukter med skjegget og dypvannsfisken lyser med hodelykten sin!

Når vi har blitt litt kjent med den blå verden går vi på besøk til krabben Oluf og hører hva han har å fortelle. Oluf er opptatt av å holde havet rent og trenger vår hjelp. Han sender oss avgårde på fisketur i museets fisketank. Der får vi både fisk og boss på kroken. Hva kan vi spise til middag og hva skal vi gjøre med bosset?

Vi avslutter med et besøk utenfor museet, der akvariet har fått gjester fra Byfjorden. Kanskje får vi se både fisk og krabber!

Sted: Norges Fiskerimuseum, v/ Sandvikstorget
Alder: Barnehage + 1. trinn (tilpasses alder)
Varighet: ca 1 time
Pris: GRATIS