Hopp til hovedinnhold

Fiskegratengkurs på museet

I vinterferien kan ungene delta på kult matkurs sammen med Norges Fiskerimuseum og Bod 24. Vi skal lære å rense fisk, lese oppskrifter, litt om gode råvarer og sette sammen det hele til verdens beste fiskegrateng. Formidlere ved Norges Fiskerimuseum er sammen med ungene hele dagen, og tar dem også med rundt i museets interaktive utstillinger. Med seg hjem etter kurset får alle med seg middag til hele familien + en smuldrepai med epler til dessert.

Kurset foregår på tirsdag, onsdag og torsdag i uke 9.
Kurset er gratis for barn i alderen 9-12 år og inkluderer kurs & museumsbesøk, lunsjservering & middag med hjem.

KURSPROGRAM

KURSPROGRAM
10:15 Velkommen i museumskafeen Bod 24
10:30 Bli kjent sammen med Sune og Øyvind fra Norges Fiskerimuseum
11:00 Tilberede fisken med Vilde og Ingrid hos Bod 24
11:30 Sue mekker lunsj med varme rundstykker & pålegg
12:00 Ungene jobber i team og lager sin egen fiskegrateng
12:30 Produksjon av smuldrepai med epler
13:00 Marthine tryller frem varme skillingsboller & kakao med ekte krem
13:30-14:00 Museumsbesøk og fri utforsking av våre moderne og interaktive utstillinger

Tilbudet er støttet av Bergen kommune og er helt GRATIS! 

Begrenset antall plasser så meld dere på så fort som mulig.

PÅMELDING
Oyvind.reinshol@museumvest.no
Vi trenger å vite:

* Ønsket dag:
* Barnets navn & alder:
* Foresattes kontaktinfo:
* Mathensyn eller allergier:

VI SEES!

Museum24:Portal - 2024.03.00
Grunnstilsett-versjon: 2