Hopp til hovedinnhold

Fiskegratengkurs på museet

Kurset er fullbooket for høstferien 2024

I høstferien kan ungene delta på kult matkurs sammen med Norges Fiskerimuseum og Bod 24. Vi skal lære å rense fisk, lese oppskrifter, litt om gode råvarer og sette sammen det hele til verdens beste fiskegrateng. Formidlere ved Norges Fiskerimuseum er sammen med ungene hele dagen, og tar dem også med rundt i museets interaktive utstillinger. Med seg hjem etter kurset får alle med seg middag til hele familien + en smuldrepai med epler til dessert.

Kurset foregår på tirsdag, onsdag og torsdag i uke 41.
Kurset er gratis for barn i alderen 9-12 år og inkluderer kurs & museumsbesøk, lunsjservering & middag med hjem.

KURSPROGRAM

KURSPROGRAM
10:15 Velkommen i museumskafeen Bod 24
10:30 Bli kjent sammen med Sune og Øyvind fra Norges Fiskerimuseum
11:00 Tilberede fisken med Pernille og Ingrid hos Bod 24
11:30 Sue mekker lunsj med varme rundstykker & pålegg
12:00 Ungene jobber i team og lager sin egen fiskegrateng
12:30 Produksjon av smuldrepai med epler fra frukthagen bak Urdihuset
13:00 Marthine tryller frem varme skillingsboller & kakao med ekte krem
13:30-14:00 Museumsbesøk og fri utforsking av våre moderne og interaktive utstillinger

Tilbudet er støttet av Bergen kommune og er helt GRATIS! 

Begrenset antall plasser så meld dere på så fort som mulig.

PÅMELDING

gitte.bastiansen@museumvest.no


Vi trenger å vite:

* Ønsket dag:
* Barnets navn & alder:
* Foresattes kontaktinfo:
* Mathensyn eller allergier:

VI SEES!

Museum24:Portal - 2024.10.08
Grunnstilsett-versjon: 2