Kurset er fullbooket for høstferien 2024
I høstferien kan ungene delta på kult matkurs sammen med Norges Fiskerimuseum og Bod 24. Vi skal lære å rense fisk, lese oppskrifter, litt om gode råvarer og sette sammen det hele til verdens beste fiskegrateng. Formidlere ved Norges Fiskerimuseum er sammen med ungene hele dagen, og tar dem også med rundt i museets interaktive utstillinger. Med seg hjem etter kurset får alle med seg middag til hele familien + en smuldrepai med epler til dessert.
Kurset foregår på tirsdag, onsdag og torsdag i uke 41.
Kurset er gratis for barn i alderen 9-12 år og inkluderer kurs & museumsbesøk, lunsjservering & middag med hjem.
KURSPROGRAM
10:15 | Velkommen i museumskafeen Bod 24 | 10:30 | Bli kjent sammen med Sune og Øyvind fra Norges Fiskerimuseum | 11:00 | Tilberede fisken med Pernille og Ingrid hos Bod 24 | 11:30 | Sue mekker lunsj med varme rundstykker & pålegg | 12:00 | Ungene jobber i team og lager sin egen fiskegrateng | 12:30 | Produksjon av smuldrepai med epler fra frukthagen bak Urdihuset | 13:00 | Marthine tryller frem varme skillingsboller & kakao med ekte krem | 13:30-14:00 | Museumsbesøk og fri utforsking av våre moderne og interaktive utstillinger |
Tilbudet er støttet av Bergen kommune og er helt GRATIS!
Begrenset antall plasser så meld dere på så fort som mulig.
PÅMELDING
gitte.bastiansen@museumvest.no
Vi trenger å vite:
* Ønsket dag:
* Barnets navn & alder:
* Foresattes kontaktinfo:
* Mathensyn eller allergier:
VI SEES!