Hopp til hovedinnhold

Fiskegratengkurs på museet

Booking for vinterferiens kurs åpner rett over nyttår!

I vinterferien kan barna delta på kult matkurs sammen med Norges Fiskerimuseum . Vi skal lære å rense fisk, lese oppskrifter, litt om gode råvarer og sette sammen det hele til verdens beste fiskegrateng. Formidlere ved Norges Fiskerimuseum er sammen med barna hele dagen, og tar dem med rundt i museets interaktive utstillinger. Med seg hjem etter kurset får alle med seg middag til hele familien + en smuldrepai med epler til dessert.

Kurset foregår på tirsdag, onsdag og torsdag i uke 11.
Kurset er gratis for barn i alderen 9-12 år og inkluderer kurs & museumsbesøk, lunsjservering & middag med hjem.

KURSPROGRAM

KURSPROGRAM
10:15 Velkommen i museumskafeen
10:30 Bli kjent sammen med Sune og Øyvind fra Norges Fiskerimuseum
11:00 Tilberede fisken med Peter i Bod 24
11:30 Vi spiser deilig lunsj i museumskafeen
12:00 Barna jobber i team og lager sin egen fiskegrateng
12:30 Produksjon av smuldrepai med epler fra Hardanger
13:00 Peter lager boller & kakao med ekte krem
13:30-14:00 Museumsbesøk og fri utforsking av våre moderne og interaktive utstillinger

Tilbudet er støttet av Bergen kommune og er helt GRATIS! 

Begrenset antall plasser så meld dere på så fort som mulig.

PÅMELDING

gitte.bastiansen@museumvest.no


Vi trenger å vite:

* Ønsket dag:
* Barnets navn & alder:
* Foresattes kontaktinfo:
* Mathensyn eller allergier:

VI SEES!

Museum24:Portal - 2024.11.2 5
Grunnstilsett-versjon: 2