Booking for vinterferiens kurs åpner rett over nyttår!
I vinterferien kan barna delta på kult matkurs sammen med Norges Fiskerimuseum . Vi skal lære å rense fisk, lese oppskrifter, litt om gode råvarer og sette sammen det hele til verdens beste fiskegrateng. Formidlere ved Norges Fiskerimuseum er sammen med barna hele dagen, og tar dem med rundt i museets interaktive utstillinger. Med seg hjem etter kurset får alle med seg middag til hele familien + en smuldrepai med epler til dessert.
Kurset foregår på tirsdag, onsdag og torsdag i uke 11.
Kurset er gratis for barn i alderen 9-12 år og inkluderer kurs & museumsbesøk, lunsjservering & middag med hjem.
KURSPROGRAM
10:15 | Velkommen i museumskafeen | 10:30 | Bli kjent sammen med Sune og Øyvind fra Norges Fiskerimuseum | 11:00 | Tilberede fisken med Peter i Bod 24 | 11:30 | Vi spiser deilig lunsj i museumskafeen | 12:00 | Barna jobber i team og lager sin egen fiskegrateng | 12:30 | Produksjon av smuldrepai med epler fra Hardanger | 13:00 | Peter lager boller & kakao med ekte krem | 13:30-14:00 | Museumsbesøk og fri utforsking av våre moderne og interaktive utstillinger |
Tilbudet er støttet av Bergen kommune og er helt GRATIS!
Begrenset antall plasser så meld dere på så fort som mulig.
PÅMELDING
gitte.bastiansen@museumvest.no
Vi trenger å vite:
* Ønsket dag:
* Barnets navn & alder:
* Foresattes kontaktinfo:
* Mathensyn eller allergier:
VI SEES!