-
Silje Katrine Robinson
Sammen med vår marinbiolog Sune skal vi først se nærmere på fisken og lære å sløye og filetere den. Etterpå viser kokken Peter oss hvordan vi bruker fiskefiletene og flere andre gode råvarer til å lage en deilig fiskesuppe! 🐟
Mens fiskesuppen putrer utforsker vi museets interaktive utstillinger. Dagen avsluttes med en felles middag, hvor hele familien er invitert til å nyte fiskesuppen barna har laget, sammen i våre trivelige lokaler.
Hvis dere ikke har mulighet til å delta på felles middag, får barna med seg middag hjem til dere alle.
Kurset varer en dag og foregår på tirsdag, onsdag og torsdag i uke 9 (25/26/27 februar).
Det er gratis for barn i alderen 9-12 år og inkluderer kurs, museumsbesøk, mellommåltid og middag.
Program:
13.00 Velkommen på Norges Fiskerimuseum
13.15 Bli kjent med formidlere Sune og Marina og kokken Peter
13.30 Sløye, undersøke og filetere fisk
14.00 Pause med bakst
14.30 Vi lager fiskesuppe
15.30 Museumsbesøk og fri utforsking av våre moderne og interaktive utstillinger
16.00 Felles bespising
Matkurset er støttet av Bergen kommune og er helt GRATIS!
Begrenset antall plasser.
Adresse: Sandviksboder 23. Like ved busstoppet «Sandvikstorget» (buss nr. 3, 4,12,19,16E og 39)
Påmelding og spørsmål: Marina.gaiser@museumvest.no
Vi trenger å vite:
Ønsket dag:
Barnets navn & alder:
Foresattes kontaktinfo:
Mathensyn eller allergier:
Antall voksne og barn som ønsker å være med på felles middag (gjelder foresatte og søsken