Hopp til hovedinnhold

Matkurs i vinterferien

Velkommen til en dag der vi lager verdens beste fiskesuppe – og der barna får invitere hele familien til museet for å spise den!

Velkommen til en dag der vi lager verdens beste fiskesuppe – og der barna får invitere hele familien til museet for å spise den!

Norges Fiskerimuseum
Sandviksboder 23
25. – 27. feb. 2025
13.00
  • Barn leker i losbåten i utstillingen ressurser til låns
    Silje Katrine Robinson

Sammen med vår marinbiolog Sune skal vi først se nærmere på fisken og lære å sløye og filetere den. Etterpå viser kokken Peter oss hvordan vi bruker fiskefiletene og flere andre gode råvarer til å lage en deilig fiskesuppe! 🐟

Mens fiskesuppen putrer utforsker vi museets interaktive utstillinger. Dagen avsluttes med en felles middag, hvor hele familien er invitert til å nyte fiskesuppen barna har laget, sammen i våre trivelige lokaler.

Hvis dere ikke har mulighet til å delta på felles middag, får barna med seg middag hjem til dere alle.

Kurset varer en dag og foregår på tirsdag, onsdag og torsdag i uke 9 (25/26/27 februar).

Det er gratis for barn i alderen 9-12 år og inkluderer kurs, museumsbesøk, mellommåltid og middag.  

Program: 

13.00 Velkommen på Norges Fiskerimuseum 

13.15 Bli kjent med formidlere Sune og Marina og kokken Peter 

13.30 Sløye, undersøke og filetere fisk 

14.00 Pause med bakst 

14.30 Vi lager fiskesuppe 

15.30 Museumsbesøk og fri utforsking av våre moderne og interaktive utstillinger 

16.00 Felles bespising  

Matkurset er støttet av Bergen kommune og er helt GRATIS!  

Begrenset antall plasser. 

Adresse: Sandviksboder 23. Like ved busstoppet «Sandvikstorget» (buss nr. 3, 4,12,19,16E og 39) 

 

Påmelding og spørsmål: Marina.gaiser@museumvest.no  

 

Vi trenger å vite: 

Ønsket dag: 

Barnets navn & alder: 

Foresattes kontaktinfo: 

Mathensyn eller allergier: 

Antall voksne og barn som ønsker å være med på felles middag (gjelder foresatte og søsken

Museum24:Portal - 2025.01.29
Grunnstilsett-versjon: 2