Ut på sjøen

Hos oss har du flere muligheter dersom du ønsker å komme deg ut på bøljan blå 

Robåter

I Bergen Båtdelering samarbeider vi om å tilby våre nydelige tradisjonsbåter slik at flere kan få gleden av å komme seg på sjøen. På museumsbryggen forran BOD24 har vi to færinger og en seksæring som venter på å bli brukt av små og store roere. Båtene kan bookes for 1, 2 eller 3 timer og har plass til 4 eller 6 personer. Det er også mulig å kjøpe sesongkort for deg som vil ro ofte. Redningsvester låner dere hos oss.

Les mer og book et sesongkort her.

For 1-3 timers roing for fire personer book en færing her.

For 1-3 timers roing for seks personer book en seksæring her.Bergen Båtdelering er et samarbeid mellom Sandviken kystlag, Kystkultursenteret og Norges Fiskerimuseum.

Miljøkajakk

I perioden mai til september har vi et samarbeid med GreenKajak. Da kan du booke en kajakk og låne den gratis i to timer. Med den kan du og en venn padle langs den vakre sjøkanten i Sandviken og plukke boss samtidig. Fint for dere – fantastisk for miljøet! Les mer og book kajakk her

 

RIB båt

Om sommeren er det mulig å bli med ut til et havbruksanlegg og se hvordan laksen og ørreten produseres der. Turen ut er med en åpen RIB-båt, og vi kjører ca 20 min hver vei. Sjekk vårt bookingsystem for tilgjengelige turer. Les mer om dette tilbudet her.