Besøk Storeblå Visningssenter for Havbruk

På jakt etter ting å gjøre i Bergen i sommer? Vi ønsker deg velkommen til en annerledes opplevelse full av kunnskap og spenning! Vårt nye visningssenter Storeblå gir deg et spennende og unikt innblikk i norsk havbruk.

Lær mer - opplev mer!
La deg omslutte av et audiovisuelt univers og bli med på en reise gjennom dagens produksjon av norsk laks og ørret. Hvordan påvirker havbruk miljøet? Samfunnet? Økonomien? Maten du spiser? Den moderne og tankevekkende utstillingen på Storeblå gir et innblikk i hvilke utfordringer som må løses for fremtiden. Hvordan mener DU vi bør prioritere?

Storeblå åpner 15.juni. Les mer om arrangementet her, og delta på vårt Facebook-arrangement.
Du finner Storeblå i Sandviksboder 1G, kun 5 minutters gange fra Norges Fiskerimuseum. Prosjektet er et samarbeid mellom Norges Fiskerimuseum og sjømatselskapet Lerøy.

Norges Fiskerimuseum åpner for fullt fra 15.juni
15.juni åpner endelig Norges Fiskerimuseum dørene igjen og ønsker nye og gamle publikummere velkommen! Åpne utstillinger, robåtutleie og miljøkajakker og mye annet moro! Den historiske fergen Beffen går i rute fra 20. juni.