Lån gratis miljøkajakk og hold havet rent

De grønne miljøkajakkene er et av våre mest populære aktiviteter!

Norges Fiskerimuseum og Bergen Kystkultursenter har nå fått to miljøkajakker på plass i havnen. Vi håper du vil bidra til å holde kysten ren samtidig som du nyter de vakre naturomgivelsene fra kajakken. Dette er en perfekt sommeraktivitet! Ta med en venn, et familiemedlem, eller kanskje en date?

Kajakkene kan bookes fra 1.mai-31.august her. Dere leier for 2 timer, og vil være tilgjengelig mellom kl.13-15.

Enkelt, gøy og miljøvennlig
Konseptet er ukomplisert: Du låner med deg en miljøkajakk og tilhørende utstyr gratis, og begynner å padle! Den eneste betingelsen er at du plukker med deg det du finner av søppel. Du får med deg spann og klype til å samle søppel.

 Du kan padle i kanalene mellom museets historiske sjøboder, i veteranbåthaven, i Sandviksbukten mot Skuteviken eller Gamle Bergen. Kajakken er din i opptil to timer. Når du er tilbake på land tar du med søppelet du har samlet til museet, og veier og registrerer «fangsten».

Del opplevelsen på sosiale medier!
I likhet med tusenvis av andre, kan du bidra til å spre det gode budskap og dele padleturen din på sosiale medier ved å bruke #greenkayak. Legger du til #norgesfiskerimuseum, er du med i trekningen av et årskort på museet!

 GOD PADLETUR!