Besøk Storeblå Visningssenter for Havbruk

Velkommen til ny og annerledes visuell opplevelse! En levende utstilling som gir kunnskap om en av våre største næringer - havbruk. Et besøk på Storeblå gir deg et unikt innblikk i laksens verden!

Storeblå Visningssenter for Havbruk ligger 5 minutters gange fra Norges Fiskerimuseum, i Sandviksboder 1G. Her kan du besøke vår moderne og tankevekkende utstilling om en av Norges største næringer. La deg omslutte av et audiovisuelt univers som viser dagens lakseproduksjon, betydningen av næringen for samfunnet og utfordringene som må løses for fremtiden. Er havbruk bærekraftig? Hvorfor er havbruk viktig? Hva er fremtidens havbruk?

La deg fascinere, ler mer og reflekter! Les mer om Storeblå på visningssenterets nettside.

Storeblå Visningssenter for havbruk er et samarbeid mellom Norges Fiskerimuseum og sjømatselskapet Lerøy. Norges Fiskerimuseum er redaksjonelt ansvarlig for formidlingen, mens Lerøy finansierer senteret.