Julemarked og juleverksted på Norges Fiskerimuseum!

Velkommen til årets hyggeligste julemarked lørdag 30.november og søndag 1.desember på Norges Fiskerimuseum!

Tradisjonen tro inviterer Norges Fiskerimuseum til julemarked og juleverksted første helgen i desember. Vi kan love herlig julestemning i våre historiske sjøboder vis a vis Sandvikstorget. Inngangen er gratis.

Det blir salg av kunsthåndverk, tradisjonelt håndarbeid, trearbeid, lokalproduserte naturprodukt, spiselige julegaver, og mye mer! I juleverkstedet kan barna lage julelenke og fisk av glanspapir, eller pynte pepperkaker. Er vi heldige dukker også Bodnissen opp!

Det blir julemusikk, og salg av blant annet julegrøt hos Bod24 Sandviken. Vår flotte museumsbutikk selger julegaver for hele familien.

Museets utstillinger er åpne hele dagen, så om det behøves en liten pause fra julestemningen, kan man dykke ned i spennende historier og utstillinger! «JuleBeffen» går i rute mellom Vågen, Norges Fiskerimuseum og Gamle Bergen store deler av dagen.

Ønsker du å stille ut? Ta kontakt med rita.grotte@museumvest.no