Julemarked og juleverksted på Norges Fiskerimuseum!

Velkommen til årets hyggeligste julemarked lørdag 30.november og søndag 1.desember på Norges Fiskerimuseum!

Tradisjonen tro inviterer Norges Fiskerimuseum til julemarked og juleverksted første helgen i desember. Vi kan love herlig julestemning i våre historiske sjøboder vis-a-vis Sandvikstorget. Inngangen er gratis.

Salg av julevarer ute og inne

Det blir salg av kunsthåndverk, tradisjonelt håndarbeid, trearbeid, lokalproduserte naturprodukt, spiselige julegaver, og mye mer!

Nytt av året er marked og aktiviteter utendørs på Sandvikstorget i regi av studenter ved Bergen Arkitekthøgskole. Her blir det både salg av mat, aktiviteter og loppemarked.

Lag julehavene på juleverkstedet

I juleverkstedet kan barna lage julelenke og fisk av glanspapir, pynte pepperkaker og kamskjell. Er vi heldige dukker også Bodnissen opp! Det blir julemusikk, og salg av julegrøt og andre deilige lunsjretter hos Bod 24 Sandviken. Vår flotte museumsbutikk har også julegaver for hele familien.

Kom i stemning når julegranen tennes

Lørdag kl 15.30 tennes julegranen ved inngangen til sang fra Sandviken menighets barnekor.

Ta et dypdykk i spennende fiskefortellinger

Museets utstillinger er åpne hele dagen, så om det behøves en liten pause fra julestemningen, kan man dykke ned i spennende historier og utstillinger! «JuleBeffen» går i rute mellom Vågen, Norges Fiskerimuseum og Gamle Bergen store deler av dagen.

Paktisk informasjon

Museet ligger kun 5 minutter fra sentrum med rutebuss. Nummer 3, 4, 5, 6, 36, 39 og 83 går kontinuerlig og stopper på Sandvikstorget like ved museet. Over gaten fra museet finner du bysykkelstasjon.

Velkommen til en helg preget av tradisjonell julestemning og morsomme aktiviteter. Og ikke minst; la deg begeistre av lærerik historiefortelling!

Se vårt facebookarrangement her.

Ønsker du å stille ut? Ta kontakt med rita.grotte@museumvest.no