Velkommen tilbake til Norges Fiskerimuseum!

I tråd med nye retningslinjer fra Folkehelseinstituttet åpner museet igjen for besøkende den 25. mai. Få den ultimate museumsopplevelsen og gå gjennom 1700-talls sjøboder sammen med en guide!

Kom tett på historien med omvisning

Vi gleder oss stort til å endelig åpne museets dører, i første omgang kun for guidet omvisning i mindre grupper. Fra mandag 25.mai tilbyr vi omvisning alle hverdager kl.12.00-12.45, ledsaget av en våre kunnskapsrike formidlere. Her får du blant annet lære mer om den eventyrlige fiskerihistorien og utforske spennende utstillinger i en ekte bergensk tørrfiskbod!

Pris 100,-.

Smittevernhensyn og forhåndsbestilling

Av smittevernhensyn kan vi ikke ta imot flere enn 10 personer, og omvisningen må forhåndsbestilles. Send en e-post til fiskeri@museumvest.no for å booke din plass. Oppgi navn, dato, kontaktinfo og antall personer.

Vi er selvsagt opptatt av at alle som besøker Norges Fiskerimuseum skal få en trygg og god opplevelse, og tar hensyn til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder. Alle besøkende må bruke desinfeksjonsmiddel som anvist ved ankomst og holde minst en meters avstand.

Vi ser frem til å se dere igjen på museet!