Hopp til hovedinnhold

Praktisk Informasjon

Transport og parkering

Alle veier fører til Roma sies det, men i vårt tilfelle er det at du kan komme til oss med buss, bil, båt (Beffen) eller til fots.

Med buss

Ta buss nr. 3, 4, 12, 16E eller 19 til Sandvikstorget. 

Med bil eller sykkel

Vi har parkeringsplasser langs kaien ved museet. Fortrekker du egen sykkel har vi sykkelstativ hvor du kan parkere sykkelen. Bysykler finner du rett over gaten, på Sandvikstorget. 

Med båt

Ta verdens kanskje minste cruise fra Vågen, og nyt synet av flere av våre mest kjente landemerker på turen ut til Norges Fiskerimuseum. Båten stopper like ved Bod 24 og inngangen til museet. 
Båten kjører daglig i perioden 1. juni - 31. august

Til fots

Dersom du har lyst å gå fra sentrum til oss i Sandviken, følger du hovedveien. På veien går du forbi både verdensavsstedet Bryggen, Rosenkrantztårnet og Håkonshallen. Veien videre tar deg forbi cruisebåthavnen på Skolten, flotte Skuteviken og slaktehustomten med sine okergule bygninger. Her finner du Storeblå visningssenter hvor du kan starte besøket, før du går videre til Norges Fiskerimuseum. Inngang begge steder er inkludert i en og samme billett.

Tilgjengelighet

Vi har parkering for bevegelseshemmede kort vei fra hovedinngangen til museet. Museet er ustyrt med heis slik at en kan komme på alle de ulike nivåene som de flotte sjøbodene våre har. Dersom du trenger rullestol, har vi en manuell rullestol til utlån i resepsjonen. 

  • Norges Fiskerimuseum

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2